Relaxatie massage

Deze massage is me-time, tijd die we onszelf gunnen om tot rust te komen, naar ons lichaam te luisteren en voor onszelf te zorgen. Met lange, langzame, vloeiende, omhullende bewegingen, voor het hele lichaam of slechts een deel ervan. Deze massage laat spanning los en verlicht pijn. 

Het stelt je in staat om je opnieuw te concentreren op je behoeften, om vitale energie te doen herleven en de stroming in je lichaam weer te voelen. 

Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan. 


Deze massage kost 75 euro en duurt 1,5 uur, inclusief voor en nagesprek met water/thee.

Verloop massage

Warme ontvangst
Bij een inleidend gesprek wordt het verloop van de massage besproken, wat je verwacht en waar je nood aan hebt. De massage wordt volledig op jou afgestemd.

Massage
De massage gebeurt in respect en afstemming voor jouw persoon. In een sfeervolle warme ruimte, waar je je gedragen en gekoesterd mag voelen in een liefdevolle bedding. De aanrakingen zijn vanuit het hart en altijd gericht op jouw welzijn. Je wordt gemasseerd met geurloze warme biologische olie.

Na de massage
Nadien word je toegedekt zodat je nog even kan navoelen. Daarna volgt nog een gesprekje om af te ronden bij een lekker theetje.